Novi Sad
27.12.2021.
10:20 > 14:24
Na kraju godine red je da pokušam da odgovorim na pitanje za milion dolara. Šta se dešava sa novosadskom muzičkom scenom?
  • Nemanja

    27.12.2021 23:55
    Sad but true
    Često se dešava da bend sa svojim izdanjem sam sebi postavi lestvicu toliko visoko, da je sam nikad više ni ne dotakne a kamo li ne pređe. Primeri su mnogi, zadržao bih se samo na onome što sam slušam: Metallica - black, Queensryche - Mindcrime, Helloween - Keeperi, Guardian - Nightfall...ima još xyz primera, da ne širim. Za našu, naročito "našu" - našu, novosadsku scenu, jedan album je postavio lestvicu tamo gde mu niko do sada nije ni prismrdeo, što bi se reklo, već 25 godina - "Zvuci Bola" Ritma Nereda. Izvinjavam se svima, pa i samom sebi koji sam imao (po)neki diskografski izlet, ili svi mašite/mo temu, ili su Boban & co napravili nešto neponovljivo. Dvadeset i prvi vek, sorry, ’aint buyin’...
  • Pregled

    27.12.2021 15:36
    Super pregled scene, eto meni domaćeg zadatka da preslušam izdanja za praznike :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna